Presentació

por personesisocietsonesisocietatvalenciana

   A les 19:30 de la vesprada del dimecres 14 de setembre de 2011 es va celebrar la presentació del Fòrum Persones i Societat Valenciana amb la presència de més de 50 persones que ens acompanyaren com a públic a les insta.lacions del Club Diario Levante.

   La lectura dels currículums dels convidats estigué a càrrec de Sergi Pitarch, periodista de Levante-EMV, qui donà el relleu a José Morgan, que exercí com a coodinador del Fòrum Persones i Societat Valenciana i moderador de les intervencions i el posterior debat.

   Cadascuna de les associacions integrants del fòrum contaren amb la representació d´un dels seus membres, participant Aída Vizcaíno per AVAPOL (Asociación Valenciana de Politólogos), Guillem Bertomeu (Associació Valenciana de Consultors Polítics) i Simón Alegre (Joventut i Política).

   Els oradors explicaren durant unes breus exposicions quina aportació anaven a fer les seues respectives organitzacions a eixa casa comuna que és el Fòrum, en un context d´absoluta normalitat bilingüe i emmarcant les trajectòries amb dades sobre les activitats realitzades.

   Després d´estes intervencions es donà pas a un interessant i participatiu debat entre el públic i els membres del Fòrum que destacà pel seu caràcter crític i conscienciat, el qual es perllongà durant més d´una hora, satisfent dubtes i demandes.

   Amb el naixement del Fòrum, i atesa la pluralitat de inquietuds que ens acompanyaren durant la posada de llarg (persones de partits de tot l´espectre polític i del món associatiu), podem dir que posem el nostre granet de sorra per a ajudar a construir amb ciments sòlids eixe necessari anhel d´un societat civil valenciana forta i orgullosa.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios